ASZFALTOZÁS HAJDÚSZOBOSZLÓ

Kérje szolgáltatásainkat, ha nem csupán kedvező árat, hanem kiemelkedő minőséget és megbízható garanciát is választana aszfaltozási munkálataihoz!

Nálunk átláthatóság van – nincsenek rejtett költségek!

Példaértékű aszfaltozással állunk rendelkezésére, melyhez 3 év teljes garanciát biztosítunk. E garancia nem csak az elvégzett munkára, hanem az alkalmazott anyagok minőségére is kiterjed.

– KÉZI ASZFALTOZÁS FORRÓ HENGERELÉSSEL

Azokon a helyeken, ahol a hely korlátozott, az aszfaltozás kézi terítésével kombinált forró hengerelés az ideális megoldás. Ezek a területek gyakran olyanok, ahol a nagyobb aszfaltozó gépek nem férnek el. Egyedi udvarok, keskeny járdák, kisebb telephelyek, parkolók és beállók kivitelezésére ez a módszer a legmegfelelőbb.

A kézi terítés eredményeként egy rendkívül ellenálló, hosszú élettartamú aszfaltfelületet kapunk, mely még a nyári hőségben sem veszít rugalmasságából. Az öntött aszfaltozással ellentétben a kézi terítéssel készült aszfalt hőnek ellenáll. Az aszfaltozás során a melegített aszfaltot kézi módszerekkel terítjük a bitumenemulzióval előkészített alapra, majd a hengerelés vagy a lapvibrátoros tömörítés következik.

– GÉPI ASZFALTOZÁS FORRÓ HENGERELÉSSEL

A nagyobb területek, mint a telephelyek, utcák, járdák vagy sportpályák aszfaltozására a gépi terítés  forró hengereléssel a legoptimálisabb választás. Az eljárás során a modern gépek képesek gyorsan és hatékonyan dolgozni, ami lehetővé teszi a tökéletesen egyenletes és sima felület elérését.

A gépi terítés és a vibrációs hengerelés kombinációjának köszönhetően az elkészült aszfaltfelület tartós és ellenáll a mindennapi használatnak. A nagyteljesítményű gépek alkalmazásával képesek vagyunk több ezer négyzetméternyi terület aszfaltozására naponta, biztosítva ezzel az ügyfeleknek a hatékony és gyors kivitelezést.

KÉRJEN TŐLÜNK INGYENES AJÁNLATOT!

Rövid kérdőív kitöltésével kérjen tőlünk ingyenes ajánlatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Üzenet


Call Now Button